Unfolding the Danish Capital Landscape

Aarhus / INCUBA Katrinebjerg, Åbogade 15
Denmark 20 March 2018
Share on FacebookShare on Twitter

To invest with other investors v. Steffen B. Møller, CAPNOVA
If you as Business Angel choose to invest in a startup together with other investors, it can be a great idea and business sound decision.

Price: Free
Event Language: Danish

--

Growing Investors afholder igen i år en række seminarer for at give dig som investor ekstra viden, der vil klæde dig bedre på til at investere i startups. Det første seminar i rækken sætter fokus på det danske kapitallandskab, iværksættermiljøet i Aarhus og aktører som giver mulighed for at tilføre yderligere kapital.

At investere sammen med andre investorer v. Steffen B. Møller, CAPNOVA

Hvis du som Business Angel vælger at investere i et startup sammen med andre investorer, kan det være en rigtig god ide og forretningsmæssig sund beslutning. Som aktiv investor i startups, har Steffen Møller v. CAPNOVA rig erfaring indenfor denne type co-investeringer, både med Business Angels og med Venture fonde. Steffen Møller vil forsøge at give dig som investor, et indblik i hvad der er relevant at se på før man kaster sig ud i en sådan form for investor ”ægteskab”.

Innovationsfonden - en investerering uden krav om ejerandele v. Rene Damkjer, Innovationsfonden

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder med viden og ideer, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. Innovationsfondens investeringer kræver hverken, at de får ejerandele eller penge retur – de investerer kun i selve Innovationsprojektet og kræver, at idéen har forretningsmæssigt potentiale, er nyskabende og at innovationsprojektet er gennemtænkt. Rene Damkjer, Regional Program Officer, fra Innovationsfonden giver dig et indblik i hvilke muligheder Innovationsfonden kan give et startup ift at vækste og skalere hurtigere.

Vækstfonden: Risikovillig kapital til ambitiøse vækstplaner v. Søren Grønbæk Nielsen, Vækstfonden

Det kan være svært for iværksættere og SMV’er at skaffe finansiering til deres vækstplaner. Ofte fordi de ikke kan stille sikkerheder nok for deres lån, eller fordi deres egenkapital er for lille. Her kan Vækstfonden hjælpe. Vækstfonden har i samarbejde med banker og private investorer allerede finansieret flere end 6.600 virksomheder landet over, og vil til Growing Investor seminaret give et indblik i, hvilke muligheder det giver dig som investor at gøre brug af Vækstfonden i forbindelse med investering i startups.

#AARsome og det aarhusianske iværksættermiljø v. Lasse Chor, Founder, Growing Investors

#AARsome er en platform der har til formål at samle og styrke det Aarhusianske iværksættermiljø. I de senere år er der blevet initieret en række tiltag i Aarhus, for at forbedre forholdene for de skalerbare tech-startup virksomheder i Aarhus. Indsatsområderne der er prioriteret i Aarhus er blandt andet adgang til kapital, adgang til markedet og adgang til talent. Med dette oplæg vil du få et overblik over iværksættermiljøet i Aarhus, samt få gode råd til hvordan du kan komme tættere på iværksætterne.

Find more details eventbrite.com

Upcoming events happening in Denmark Denmark